DONER KING DRONTEN

DONER KING DRONTEN Dè döner specialist!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1398 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Doner King Dronten. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 23:31 Heerlijk eten!
25 jun 2022 om 20:33 Mooi op tijd en prima producten en lekker
19 jun 2022 om 0:26 De patat was taai en slap. Daarnaast sambal bij de kapsalon besteld en die zat er niet eens bij. De grote kapsalon viel tegen hoe groot die was, was meer een medium formaat.
16 jun 2022 om 22:11 Te laat En eten was te slap. Erg jammer. Zo moeilijk is het niet, op tijd leveren en verse ingredienten gebruiken.
15 jun 2022 om 22:31 Kapsalon:patat helaas slap en niet gaar en döner was aangebrand en bak was niet vol.....erg jammer ...de helft in de prullenbak beland! Jullie waren altijd goed en bestellen vaak bij jullie....maar is al de 3x dat het tegen valt weg jammer
13 jun 2022 om 19:22 Goed gevuld en lekker broodje kip doner, binnen 15 min na het bestellen al bezorgd. Top service en kwaliteit, aanrader!
9 jun 2022 om 19:49 Eten was top! En eindelijk zaten er sausjes bij
6 jun 2022 om 20:04 Eten was goed. Beetje jammer dat ze mijn drinken vergeten waren.
5 jun 2022 om 22:07 Kapsalon was op zich lekker en net tussen lauw en warm geleverd. Ik was niet tevreden over het bakje saus ik kon de bodem nog zien en daar betaal je bijna een euro voor 3 druppels saus.
4 jun 2022 om 19:46 .
29 mei 2022 om 20:32 Eten kwam heel laat aan, wel bezorgd met excuses. Was al niet heel warm meer, even jammer.. heb ook andere ervaringen hier dus even zonde!
28 mei 2022 om 23:34 Bestel je kalf bellen ze op het word kip. Ik zeg heb kalf besteld..... jha..... is op en geen compensatie niks beschamend !